Ouch...

No music deal...yet!

Men allt går ändå enligt schemat;) Har ett par ess i ärmen!

<3

Leave the world behind

Älskar den låten, den är ungefär 1 år gammal men jag har börjat lyssna på den igen.
Inte radio editen utan club- eller dirty south remixen! :)
Älskar baaaseen!

Igår var jag och firade Elins 18 årsdag. Jag var ganska lugn men det var riktigt kul ändå, och underbart:)
Lärde mig en hel del om klassen faktiskt. Lärde mig att James inte tål mycket dricka pga sin höga ämnesomsättning, så han blir wasted direkt. Fick träffa den fulla Elin också, och hon är precis lika söt som den nyktra:) Fick reda på att hela min klass (även dom som endast lyssnar på Death metal) går loss på - och älskar låten "tik tok" med Ke$ha.

Jag taggade till som fan när Jonas gick ut på terassen utan skor och sa att han skulle frontflippa ut i snön.
Hade varit riktigt epic...Om han då inte bangade till slut-.-

GOT ME ALL FIRED UP FOR NO REASON!

Men jag hade det väldigt trevligt igår, så tack så mycket Elin för inbjudan!:)

Mest random på hela kvällen var nog när jag träffade Emelie på tbanan "hem"? haha. Jag vet inte riktigt hur jag reagera men jag blev förvånad iaf :S :P hah
Aja jag kände mig lite skruvad igår(A)

Nu ska jag rätta en engelska uppsats som ska ut till karolinska sen, so I better get busy!

<3



baksidan

Schysst dag med Jonas, Hugo och Adam idag! Hängade oute även med Julin men han körde sitt egna race för det mesta...
Juste, haha vi va alltså i väsjöbacken och körde snowboard idag:)
Stora hoppets kick var väldigt isig så vi valde att inte hoppa på det alls, istället flowade vi runt på baksidan utav berget där dom har fixat en ganska skön minipark som man kan leka i.

Cleanste bailsen för min del:
1. Testade en one-footer (bara en fot fastspänd i brädan) på ett litet hopp, landade, fick obalans och skar i backen med hälsidan - resultatet blev då alltså en "backplant"? (motsats till faceplant):P

2.Körde rainbow-railet. Landade med obalans och skar i backen med hälsidan:P Resultatet utav det blev en handvolt bakåt fast istället för att göra den med händerna så tog huvet emot volten...
Det sköna var ju att jag landade på fötterna igen efter själva "volten" så jag kunde glida vidare som att inget har hänt:P Det osköna var att det snurrade lite i huvet på mig(A)

3. Jonas vill köra offpist - JAA!
Vi skapade helt enkelt egna nedfarter på den högra sidan av berget där det fanns hur mycket lös puderaktig snö som helst! Det inkörda spåret gick i stora zigg-zagg svängar fast vi ville köra i den fluffiga snön i mitten, vi ville alltså köra rakt istället för att zigg zagga:P Umm, och så valde Jonas ett eget spår och så valde jag ett, men sen när jag väl kom till den andra ziggzagg svängen som jag skulle igentligen stanna och fortsätta på så hade jag så mycket fart så jag for bara förbi den och körde vidare.
Resultatet blev att jag hamnade i en "snögrotta" som vart formad av massa buskar + snöö + mig då...
Den låg 3 meter nedanför svängen som jag behövde ta mig upp på och varje gång jag försökte att ta ett steg upp så sjönk jag bara ner mer. Jag hade snö upp till bröstet när jag hade sjunkit ner som mest, men så tog jag tag i ett par riktigt tjocka grenar som inte gick av när jag tog på de och så lyckades jag att dra mig upp till slut:P


Yess så det blev en hel del lallande idag och det var SKIT KUL!:D Ska lätt göras om innan vi sticker till Torre!:D

Ja så jag är väldigt trött just nu, hållit på och somnat sen 8-9 nu men jag fick ett sms som fick mig att piggna till lite...
Aja, imorn väntar ännu en grym dag, och samma gäller för söndag:)
Btw, jag var ledig idag om det inte framgick haha:P

<3

Längtar (sätt på låten först, läs sen!)

Val thorens om exakt 29 dagar. Sjukt taggad, alltså det går inte att räkna hur många i fjärilar i magen jag har just nu. Jag blir alltid så. Adrenalinet forsar i mig. Samtidigt som jag älskar hur vintern är just nu, så längtar jag även till sommaren. Längtar efter sommarnätter - dagen tar aldrig slut. Fan va jag ska chilla vid bryggan i år, då jag är hemma i Stockholm alltså. Bryggan och skejtparken:) Fast det blir ju inte så mycket skejtande tror jag. Ska återfå skillsen och dra en back tail nerför boxen i parken och sen lämnar jag brädåkandet och tar över gatorna med en longboard istället. Ett av de härligaste minnen jag har från sommaren 09 är, när jag och några brommare gled på longboards vid södra ängby en natt. Fyfan va det va skönt!
Saknar Kroatien också iförsig... Men i år blir det andra länder man besöker istället:)

Jag tror att sommaren 10 kommer att bli riktigt bra<3


I dont want the world to see me.




<3

Not trying to impress my friends no more

In my shoes, just to see, what it's like to be me
I'll be you, let's trade shoes, just to see what it'd be like to
Feel your pain, you feel mine, go inside each others minds
Just to see, what we find, look at shit through each others eyes

Cause when the roof cave in and the truth came out

Tagit igen lite sömn nu iaf. Hade sovit i 3.5 timme igår efter fredagsfesten men i natt sov jag faktiskt 14 timmar:)
Har bara lite ont i ögonbrynet/pannan idag efter Sacke "hitch" samaks "wingmanande".
Men trots det måste jag säga att jag hade det väldigt mysigt iaf:) Det blev även en hel del skratt den kvällen tack vare Sakarias då, som spårade totalt:D<3

Idag blir det pulkaåkning med lillebror, städa rummet lite, plugga lite matte + läsa "a kiss before dying" och sedan får ni se:) Skriver on me blogg om det senare!

AH juste! Alpresan är betalad nu också:D SOO STOOKEED. Nu väntar jag bara på att min nya bräda ska komma och sen blir det till att shredda utan gränser!

"press the toe edge, put some cheese on it, look back and relax" - trick tip på backside rodeo haha!!


Call me Mr. Ameliorate

Som min goda vän Petter skulle sagt; "Kompis det går bra nu"

Tänkte byta genre helt och hållet. Började med electro för ett litet tag sen men sen kollade jag igenom min mapp och såg några hiphop projekt som jag måste/vill göra klart också:)
Så nu ska jag alltså hålla på med electro house och hiphop. Kanske börjar jobba med genren som blev introducerad för inte så länge sedan av David Guetta - dvs "electro hop" som det kallas.

Aja vi får se. Det ironiska i mitt liv är att jag alltid levt efter ett visst motto "goda saker tar tid", ändå så försöker jag påskynda processen av att bli världens ledande musikproducent (som då är mitt mål).
Men jag ska bara "lean back" och "pull up my pants" och "do ma thang" och "let the chain hang" och så får jag se vart jag hamnar:)

Ta, ta, ta ,ta  TARELUGNT!

Kompis det går bra nu! I skolan känns att stabilt - det är ju bara början på terminen och allt kommer att bli 99^99 gånger svårare, men JUST NU känner jag mig rätt så bra när det gäller skolan.
Så bra saker sker on all Levels!
Riktigt glad över att ha träffat E:)

Jag ska börja se fram emot saker mer, än att hålla mig kvar i det förflutna. Funderar på om mina låtar ska fortfarande handla om saker som hänt eller om jag ska byta stil helt och producera musik som ska handla om framtiden. Känns mycket mer sunt att byta faktiskt. Men vi får se! LEAN BACK remember!?


börjar arta sig...

Tack för ikväll! <3


you

you are so god damn beautiful, im not talking about your looks


filmrulle

Känner mig lugn, samtidigt som detta är hemskt. Det som händer. Just nu.
Lite som att allting går åt fel håll. Eller bara går...och passerar förbi.
Jag hinner inte reagera, eller säga något förrens allt är förändrat igen.
Förändringarna är inte slumpmässiga. Det gör mest ont.
Att detta sker i långsam takt, som en filmrulle, rullar det bara förbi mig.
Det är hemskt att jag är tvungen att känna det.


För mycket...

Funderar på om jag gör rätt nu. Som sattsar allt på musiken. Känns som att jag måste plugga mer. Samtidigt känns det som att jag inte vill göra något alls just nu.
Så sugen på att åka snowboard och bara vara...
Så sugen på att tappa andan de få sekunder som jag är uppe i luften.
Så sugen på att köra djupt ute i offpisten någonstans, och skapa mina egna spår.

Jag har faktiskt planerat en sak. Den är ganska långt fram i tiden nu, men det är en dröm som ska uppfyllas.
När jag har tjänat tillräckligt med pengar. Då ska jag köpa mig ett hus i Alaska och leva det liv jag har alltid drömt om i några år.
Jag ska köpa mig ställen att bo på över hela världen. Jag bryr mig inte om jag kommer äga en liten garderob eller en stor villa. Men jag kommer ha något här och där, bara för att leva ut de känslor vissa platser har att erbjuda.
Älskar fuktigheten och "ändå på något sätt det perfekta livet" i Miami. Älskar att NY aldrig sover, det är fart på staden 24/7. Älskar Stockholm. En liten stad med mycket galna och självinvolverade människor, men det är hem, det är mysigt här. Älskar Palmer, eller varför inte staden Barrow, för att avlägsna sig helt till stillheten och det blå-vita vädret helt.
Hah, kom på nu att även städerna speglar min personlighet, jag är lite av varje...

Btw, fan vad Kenza är snygg! Haha, jag har aldrig haft någon koll på bloggare/bloggerskor men så kollade jag på gamla avsnitt från vakna med the voice - som hon va med i - och fyfan va söt hon är!

-umm haha det var bara en spontan tanke så här kl 11 på kvällen...

Anywaaay! Jag ogillar mina vardagar som de är just nu:/
Och January Challenge grejjen... Ska tydligen skicka in fler bidrag i slutet på månaden för det går inte så bra för mig just nu...

Aja, keep ur head up, RIGHT?!?!

Have a good one folks och så ses vi imorgon!

Yes..

Jag har funderat lite, på saker om mig själv. Mina två sidor. Mina sidor kanske...
Jag har funderat på hur folk ser på en, på alla möjliga vis.
Småsaker som att vissa människor tror att man är huligan - för att man skejtar. När folk i skejtparken får höra att jag går blackebergs gymnasium natur-natur så tycker de att det verkar skumt.
För folk på tennisen verkar det ändå rätt så självklart...
När jag jobbar som dj, tror folk att det vet allt om mig.
Folk tror att man är en lallande danspojke. De tror att man är den där glada festtypen...

När jag ger en tjej en komplimang för något, tex baserat på hennes utseende - tror folk att jag stöter på henne.
Om jag komplimenterar en polare för hans ny-klippta frisyr eller hans ny-inköpta byxor - stöter jag på honom då?
Man vet ju att tjejer lägger ner mycket tid på sitt utseende. Samtidigt som jag verkligen tycker det jag säger - "du är sjukt snygg i det där håret" - så är det säkert väldigt trevligt för tjejen att få höra det också.
Ungefär likadant som att jag står i parken och sliter på ett nytt skate-trick i flera timmar, och sedan så sitter det hur smutt som helst - då får jag värsta komplimangerna. Det känns bra. Dels för att folk ger mig komplimanger och dels för att jag är nöjd med mig själv.

Jag har då flera sidor inom mig, som många andra. Folk som har känt mig väldigt länge har fått se alla mina sidor.
Jag blir irriterad när människor dömer efter att de har fått se endast en utav dessa...
Samtidigt som jag är sprallig, glad, pigg och "TAGGAD" hela tiden så finns det saker som ligger djupare än så.
Det finns ingenting som jag gör, som inte ger mig något i form av känsla, tex adrenalin, glädje eller sorg osv...
Skejta - det är vääldigt kul att hänga med budsen och peppa varandra och bli taggade av varandras framsteg.
Men det finns inget bättre än att ploppa in lurarna i öronen och köra för sig själv. Koncentrera sig på det som ligger framför en och bara släppa alla andra tankar. Man känner sig fri. Jag känner mig fri.
När jag hoppar med snowboarden känns det som att allting går i slowmotion. Men jag tänker inte på något.
Jag bara är.
Samma sak gäller när jag är med en tjej. Jag njuter av närheten och att bara vara med varandra, att inte tänka på något, utan bara vara, tillsammans. Njuta av varandra och kommunicera på något vis utan ord...
Samma sak när jag står på tennisbanan. Spelet känns inte om ett spel, som en sport, utan det bara frigör mina tankar. Det drar mig ur vardagen och dess bekymmer.

Folk förstår inte. Folk förstår inte mig. På något sätt är det även därför jag sysslar så mycket med musik.
Jag strävar inte efter att göra nästa schlagerhit som hela stan kommer att sjunga i kör efter att den spelats en gång.
Jag försöker få ner mina tankar och känslor som melodier och låta andra uppfatta mina känslor som musik.
Jag lyssnar på all slags musik, all slags musik som förmedlar något, som har en rytm och känsla.
Vissa tycker att tex rap är dålig musik.
Det finns rappare som rappar om pengar och stringtrosor, och så finns det rappare som rappar om vad det känner, hur de ser på världen och hur världen ser på dom.
Det gäller att kunna göra en skildring, på samma sätt finns det musiker som gör death metal som handlar om blod och spya, och så finns det death metal artister som sjunger och spelar om exakt samma sak som rapparna,
fast deras tankar och känslor är bundna på ett annat sätt med musiken. Det vill skapa en känsla i folk genom sorg + styrka. Rappare försöker skapa en känsla genom sorg + passion. Jag tänker på, om låten är hård eller mjuk om ni förstår... Ena genren är långsam och lugn, medan den andra är fast-paced och aggressiv.

Fått några enstaka kommentarer, där det står att jag är bög.
Jag vet inte, är jag bög? Eller kan det va så att det både finns känslosamma samt känslokalla heterosexuella som det finns känslosamma och känslokalla homosexuella?
Men nej, jag är inte bög. Jag blir attraherad av tjejer. Jag blir inte attraherad av killar, så jag antar då att jag inte är bi heller...
Hm, ännu ett bra exempel som jag nu råkade ta upp... Bara för att jag skriver om hur jag känner mig - något som folk inte direkt alltid ser i vardagen - så skriver folk kommentarer som "bög".
Hm, nu sitter jag och tänker på något annat - om jag vore bög då ?
Ska jag ta en sådann kommentar som en förolämpning eller ?
Tror att det är dags för många att växa upp och tänka om.
Åh, och ni som redan är "vuxna", kan ta och bli mer barnsliga för jag blir trött på att höra att vissa av er är "för gamla för att göra si och så".

Jag har väldigt mycket kvar att skriva om men jag säger tack för idag till er som har hållit er vakna under hela inlägget... Blev en hel del ändå. Ha det bäst!:)

// Maaarrrttiiiinnii

sjukt.

Allt är bara så jävla sjukt. Mitt hjärta, min tillit och min hjärna går inte alls ihop just nu. Jag vet inte vad jag ska lyssna på. Ibland känns det som att jag bryr mig för mycket. Borde låta det passera och så kommer det att lösas av sig självt. Men inget har ju lösts någonsin utan hårt jobb. Det här är mitt liv, jag vill inte låta det passera.
Åh, helt sjukt. Det hjälper inte att skolan är igång igen. Har massor saker att göra - skickar in en del låtar nästa vecka. De ska va klara i stort sett då.

Åh, min tillit säger "ta det lugnt", mitt hjärta säger "du vill ha det här" och min hjärna säger "gå vidare". Jag vet inte vilket jag ska lyssna på.
Jag lyssnar nog mest på de sista två. Jag vill ha det här, men det ser inte ut att funka. "Gå vidare", men om jag går vidare, då går jag vidare för gott - vilket jag inte är säker på att jag vill... Och så kommer jag tillbaka till att jag vill ha det här. Så går det i en cirkel.

Har så mycket att göra den här helgen också. Plugget, musiken, fika, träffa lite andra "musiknördar" och köra snowboard. Kommer att tänka en hel del också. Förstå mig inte fel, jag älskar allt det jag nämnde ovan, men det är utmattande.

Fyfan va seg min blogg är. Ni får ta och skita i den ett tag asså. På sätt och vis så känns det som att jag tänker - pratar med mig själv när jag skriver här. Men soon kommer min myspace med massa musik och sång.
Snackade med Bobo idag också och han gillade min senaste låt väldigt mycket, komplimanger för min kreativitet betyder väldigt mycket för mig så tack för den!

Aja vi får se hur helgen påverkar mig, kanske kommer vara död på måndag eller typ skitglad, vi får se.
Eftersom jag har varit så tråkig nu så har jag några blondinskämt att komma med för att liva upp denna sida, ha ha.

- Vad är det för skillnad mellan en blondin och yttre rymden?

- vene.

- Det finns hopp om intelligent liv ute i rymden.







- Hur håller man en blondin sysselsatt en hel dag?

- vene.

- Man skriver "vänd" på båda sidorna av ett papper.





- Vad är det första en blondin gör på morgonen?

- vene.

- Klär på sig och går hem.



cheerio dudes.

.

Förstår inte hur man kan vara så elak, har jag någonsin gjort dig något illa?


ska försöka

gott nytt år, nytt år. det blir bra. det blir bra!

.

Fall on your knees, For hear the angel voices


MGMT

"control yourself, take only what you need from me"

understand

We've been together less than a week
But I swear it seems like two years at least,
Whether face to face or over the phone,
When I hear your voice, I'm right at home
Your so beautiful, more than a man could ever want
Got me lookin for, cameras to see if I'm getting punk'd
Tryin to take it slow, ain't no sense in lying to you, or to myself

I know it's early, I know it's soon
But truth be told, I think I love u
It's unexpected, out of the blue
But I gotta let you know
That I think I love u

The way you touch me,
The way you look,
Everything about you is so sexy
You do your own thing
You got your own money
Everything about you is so damn (it's so damn) beautiful.
Your so beautiful, more than a man could ever want
Got me lookin' for Ashton to see if I'm getting punk'd
Ain't no since in lying to you
Or to myself

I know it's early, I know it's soon
But truth be told, I think I love u
It's unexpected, out of the blue
But I gotta let you know
That I think I love u

I never felt this way so fast
so fast about anyoneReal spit.
Hate to admit it but I got it bad
I got it bad baby but it's a good thing.

I know it's soon
But truth be told, I think I love u
It's unexpected, out of the blue
But I gotta let you know
That I think I love u


saknar ord

Cause it ain't easier waking up at dawn to find I lost my crown
If I found you there with flowers in your hair
I'd hold you in my arms 'til we came back down
A smile that explodes
I could never understand

****

Spin me around, rub my eyes - this cant be happening, not again.

010 eller 10?

Nyår va väl ok - blandade känslor, vi får se.

Skruva upp volymen nu iaf och gunga med.



sköt om er<3

RSS 2.0