God Morgon!

Ja, då har året kommit till sitt slut, haha ganska konstigt om man tänker på det. Årets sista dag. Men inget förändras imorgon...

Iaf, klockan är 12.17 och jag är riktigt skate sugen, så jag ska dra ut och köra även om ingen annan hänkar, fast jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll... Inget planerat ännu;)

Har med min låt här också, vissa har inget sinne för musik utan sång... och det är ok. För visst låter det lite annorlunda med sång eller utan, så därför har jag lekt med min låt. Har inte spelat in någon rap ännu så jag använde mig av en färdig redan och sedan la jag på lite effekter. Så ni som läser min blogg och följer min musik kan få höra hur min låt kan låta med rap ! Fast jag måste erkänna att jag lekte sönder låten lite, men skitsamma, för the real deal kommer efter nyår!
Pussar!

Music : Dee Von Jay
Lyrics from Hustlers ambition



Dee Von jay - tap that (fortsättning)

Hejsan allihoppa, ja jag hann inte posta något igår, blev uppe sent med en kompis:) Men iaf, min musik karriär går frammåt och jag är väldigt exsalterad över det, ska bli kul och se vart den tar mig!

Jag orkar inte ta upp vad som hände förra veckan, för de va då och de är nu som gäller! Jag kan summera lite lätt bara, mycket mat, mycket julklappar, mycket musik!

Jag somna väldigt sent idag, runt 4. Men det var en mysig kväll det:) Så ingen ångest där inte. Sedan gick jag upp kl 10.19 och drog på mig mina solbrillor eftersom allting verkade väldigt ljust:P haha iaf...

Jag satte mig vid datan och fortsatte på min låt, den börjar se bra ut och snart är den klar, finslipning och kontroll av ljud kvar. OCH! Sedan kommer rappen till! Kommer bli så underbart för jag tror att det kommer bli så bra så jag kommer att inkludera denna låt på mitt mixtape som jag ska skicka runt lite senare, men om de får ni höra lite mer om i slutet av våren!

Här kommer Dee Von Jay - tap that, den nya alltså;) GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG TILL ALLA SKÖNA MÄNNISKOR! Puss

Dee Von Jay - tap that

Tjena, jag har varit ganska upptagen på senaste tiden, därför har jag inte uppdaterat min blogg på ett bra tag, men ikväll tror jag att jag hinner skriva om veckan som passerat...

Iaf, här kommer min senaste låt. Jag har börjat jobba med hip hop igen och det tog en jäkla tid att gå över från dancen/housen till hip hoppen, känns inte som att jag har gått över riktigt ännu, men jag lyckades ändå få till en låt.
Så jag är stolt och glad!

Låten är inte klar, det är ett smakprov ni får här, och jag vill att så många som möjligt, lyssnar, kommenterar och kritiserar, för jag ska jobba med denna ännu mer:

- kanske ändra ljud (använde pianot nu för att förtydliga melodin)
- rap kommer också
- ska finslipa låten
- kanske ändra tempo (får höra hur det blir med rappen) - jag kör med snabbt låt tempo = långsam rap och tvärtom...

Det är i princip det jag har kvar, men vill ni vara med och påverka soundet så kommentera!

Här är det första smakprovet på Dee Von Jay - tap that



Perfekt

Den här låten är... alltså jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den. Den är grym, den är vacker, den är perfekt, jag älskar den och tänkte dela med mig av den. Ha det bra
God jul<3

lite sen söndagskomedi (a)



gotta love dane cook;)

Winter season 08/09

Är du ute efter ett par nya snowboard/shell byxor till vintern?

Två små tips från mig:


En shelter byxa från burton - Burton 2L Gore-Tex Shelter Pant.
Den finns i tre färger men den svarta är inget att ha, eller jo om du är tråkig.


Burton 2L Gore-Tex Shelter Pant - Men's  Burton 2L Gore-Tex Shelter Pant - Men's 

Material:

Gore-Tex Performance Shell [2 Layer]

Breathable Rating:

Garanterat

Venting:

Mesh-line front hip vents

Seam Taped:

Ja, med Gore-Seam tape

Eller så satsar du på Idioms grymma bralla

Idiom 3L Pant

Idiom 3L Pant - Men's Idiom 3L Pant - Men's 

Material:

[Shell] 3L laminated nylon; [Lining] nylon

Insulation:

Inget

Waterproof Rating:

20K

Breathable Rating:

10000g

Venting:

Thigh vents

Seam Taped:

Ja


Sa att jag skulle ha med två tips men sen kom jag på att jag måste lägga upp något för alla trogna snowboardbrudar!

Hett!

Oakley Mane Pant!

Oakley Mane Pant - Women's 

Material:

[Shell] Polyester; [Lining] brush mesh

Insulation:

Inget

Waterproof Rating:

10K

Breathable Rating:

10000g

Venting:

Thigh vents

Seam Taped:

Ja

Vill man köra på en hel set-up kan man skaffa sig Oakleys Mane Jacket också, men det tycker jag är lite små tråkigt. Mycket färg ska det va! Jag har tyvärr ingen bild på den gula jackan som är ûbersnygg men här är den vinröda iaf, så ni ser modellen...

Oakley Mane Jacket - Women's 


Ha det bra! Ses i backen<3


Morgon!

God morgon till er alla!

Gårdagen blev en ganska seg dag men ändå lyckades jag hålla mig glad. Jag placerade om alla mina högtalare på rummet så att baslådan ligger under soffan nu och två små högtalare är gömda runt om den och de två stora förstärkarna är fortfarande framme. Det låter grymt! Och de är så schysst att soffan skakar också när basen är igång:)
Har kopplat om så att jag både har datan och min djbänk inkopplad till mina förstärkare. Det är hel festligt för om jag är smidig nog funkar det nästan som att ha tre skivspelare:D

I alla fall!

Här kommer en till dance låt från mig! Lyssna och kommentera:D
Jag lyckades få till en ganska ball bild till min video också, så jag tror att det kommer va standard bilden för alla mina utsläpp.
Planerar även på att göra en musikvideo till en av mina låtar, men haha jag tror inte att det kommer bli så seriöst isåfall:P Finns de nå snygg tjej som är grym på att dansa? Säg till! haha iaf här kommer den...

Jag har för mig att det ska va årets kortaste dag idag också... Stämmer det?

Ha det bra! Love

Lördag + Låt + lite till...

Tjena!
Det va ett tag sedan jag posta något på bloggen, känns kul att vara tillbaka och just nu är jag riktigt taggad för att min musik går frammåt och jag lyssnar just nu på en aaaas grym låt som jag kommer att ha med här i slutet...

tjaa... Ett kapitel är avklarat och snart är det ett nytt som börjar, nu börjar saker och ting fixa sig och jag är glad för det.
Gårdagen - Vi samlades kvart över tio och höll på med några sammarbetsövningar i klassrummet och alla fick reda på att Felix tycker om att gömma sig under kvinnors kjolar, det var festligt som satan och mentorerna serverade pepparkakor och julmust så det var riktigt skönt. Sedan var det dags för oss som går kör att sjunga några låtar. Haahaha det gick inte såååe bra;P Ingen av oss tenorer kunde låtarna utantill så det blev så att man fick se glad ut och improvisera en hel del, haha. Men nu var även det avklarat! Och kul var det!
Efter skola drog jag och Marre in till stan för att leta julklappar, både jag och han hittade saker att köpa och lite senare blev det bowling med några gamla polare. Fyfan va kul det va. Jag hade inte bowlat på flera år innan och igår använde jag mina curlingkunskaper, det var bland annat därför jag sög så hårt. Nej men en strike fick jag iaf, men jag tror att jag blev distraherad av Markus spel. Han fick klotet att gå ut åt höger VARENDA gång. Aja!!
Efter det blev det chill på McDonalds Restaurang and Café haha och sedan bar det åt till Café 60 vid Rådmansgatan. Där blev det mys med klasskamraterna och alla hade det festligt, oh som en grym avslutning på den dagen gick vi till hötorget för att gå på bio. Efter omröstningar och debatter blev det tillslut bestämt att vi skulle se filmen "The day the earth stopped" med Keanu Reeves... Vet inte om jag stavade det där rätt, han heter iaf Klaatu i filmen(kommer från rymden I guess).

Men en härlig dag var de och sedan stack väl alla hem. Och i Alvik träffade jag en kille som e b sponsrad i skejt, så de e rätt chill, han har en egen promodel hos ngt företag, ni kan fråga honom själva sen... Iaf RIKTIGT BALLT!
Det tycker vi alla, ludde, teo osv.... ;)

Men idag! Idag kom farsan hem och vi drog och hämtade min sooooufa! Den e stor som in i helvete!! MEN! det är så skönt, man går in i mitt rum och slänger sig direkt på den, helt underbart! Så nu har jag i princip allt jag behöver i mitt rum, min soffa och min musik och MSN! ;)
Jag e på ruskigt bra humör asså, kan inte förklara det riktigt men musik har ett väldigt inflytande på mitt humör så jag antar att jag är så glad för att den här låten är helt PERFA!!

Vi görs snart igen! loove!


Haha märkte nu att låten jag tänkte lägga upp har jag redan lagt upp på min blogg, så här kommer en annan, men lika grym!

Kvällens låt. +




Jag vet inte men det känns bara bra att säga att, jag älskar mina vänner, ni vet vilka ni är! Ni betyder jätte mycket för mig, det vet ni också... ha det bra! <3

:(

Idag gick farfar bort, känns jobbigt, känns...
Jag känner att han hade levt ett långt, värdefullt liv, men det jobbigaste är att se pappas ansiktsuttryck. Jag kan inte tänka mig hur det skulle vara att inte ha några föräldrar alls. Vi bråkar ju och tjaffsar men man har ju ändå varandra!
Jag tycker så synd om honom!

Vila i fred farfar<3
                                             


Musik!

Inte bra!
Jag har nu utökat mitt musikförråd, jag har börjat lyssna på allting som jag inte för så länge sedan hatade!
Har börjat lyssna på trance, acid, hardstyle, hardbass och hard trance...

Naturligtvis tycker jag inte att ALLA låtar är bra, de tycker jag med house, eller ok kanske inte exakt alla då men majoriteten utav house!
Men jag lyssnar på låtar från dessa genrer och jag ser dansgolvet framför mig, vilket drag!

Sen så tycker jag också att trance å acid är sexigt, de väcker vissa känslor hos folk, eller jag vet inte, hos mig iaf!
Jag tycker fortfarande att dessa låtar går lite för fort, men är basen bra, alltså inte allt för skrikig, finns de en schysst melodi så tycker jag faktiskt att låtarna är bra!

Skulle va schysst om ni kommenterade också så jag får veta vad alla tycker å tänker! =)

Är det bara jag som tycker att de är hett på något sett? Fullt drag på dansgolvet, bara lasrarna är på och man dansar där med en tjej, inget annat spelar någon roll, som jag skrev i dikten, bara det som händer där och då gills!
Det är ju tjejen som GÖR stunden, men låtarna passar in i de sinnestillstånd man är i, dvs helt borta pga hennes ögon, leende, kropp, känsla, andning <3

 

Sikta mot stjärnorna!

jag siktar mot stjärnorna

skoj i somras

It's pimpin pimpin

Eftersom på senaste tiden har det varit så många sponsorer inne på min blogg så tänkte jag marknadsföra en polare till mig...


Enjoy!
Hangaren! from Ludvig Ågren on Vimeo.

Kvällslåt?

Haha jag orkade inte vänta tills lördagen, så förutom lördagslåten kommer jag ladda upp lite schyssta låtar då jag känner för det helt enkelt.

och kvällens låt blir:
 

bästa!

Dee Von Jay!

Hahaha jag vet inte varför jag inte skrev om detta innan, borde varit det första jag skrivit!
Iaf!

Behöver du en dj så är det bara att smsa mig! Om du står för utrustning lirar jag gratis fram till våren!
Om jag måste ta med eget så tar jag då en liten avgift...
Juste jag jobbar endast i stockholm:P !!

hare bra! // love martin (0700240314)
 
haha

Ingen fest by me på fredag!

Sorry, det händer helt enkelt för mycket saker i mitt liv just nu och därför kan jag inte fixa fest.

CAP-attack!

Lite schyssta tips från mig!

-Hetaste kepsen från NewEra

...Har inte sett denna i Sverige ännu, ska lätt beställa;) 31.99$


- Hetaste kepsen från WeSc (newera prod.)

 ...399kr @ hollywood.se


Jobbigt!

Är sjuk - igen!
Det är fan tredje gången på fyra veckor. Jag vet inte riktigt hur jag lyckas med det, men jag tror inte att de endast beror på mig, Är nog för mycket med människor som är sjuka/lite sjuka, och då smittas man lätt, det gör jag iaf!
Men det suger, för jag har planerat att ha fest nu på fredag, men detta sinkar ju allting. Har två prov denna vecka också, historia och kemi. Måste få mvg på båda, sen så har vi en biologi grej som ska va inne på fredag också, den måste jag också få mvg på. Oh juste ska läsa ut en svenska bok också, och jag har inte äns börjat!

Trots allt detta saknar jag skolan, helgen är till för att träffa mina polare som jag annars inte träffar så ofta - eller inte alls - under vardagarna. Så när helgen är över är jag sugen på att va med de sköna människorna från plugget.
Jag hatar att sitta hemma och vara sjuk, vissa kanske tycker om det, tycker att det är skönt att inte göra något och bara kolla på tv. Nej men jag har för mycket energi för det.

Nu måste jag städa lite för mamma kommer hem snart, och sen blir det väl så att jag sover och pluggar resten utav dagen :/

Ni får ha det så bra!!


i stunden...

Dina ögon håller mig alltid vaken,
ditt leende får mig att glömma allt som sker,
i stunden finns inget förflutet, ingen framtid,
i stunden existerar bara de jag ser...




ska skriva lite på den här varje kväll som kommer nu...

det har varit helg nu, så imorn få jag mer inspiration<3


MartyShow!

Haha, jag var bara tvungen! Jag älskar att skratta, jag skrattar hela tiden, så innan jag drar iväg kom jag bara att tänka på, fan vad kul om jag lägger ut lite schyssta skämt eller videos på mina favorit komiker här lite då och då!
Här kommer första klippet och det är grymt, killen är så skööön!
Ett gott skratt förlänger livet, hare bra!

God Morgon!

Jag vaknar upp! Aah solen skiner igen, dags för mig att gitta från lägenheten... haha nä verkligen inte. IAF! Mörkt ute fortfarande då jag vaknade men jag känner ändå adrenalinet i kroppen. För er som inte vet så blir det ganska ofta så att jag fylls med adrenalin och då blir jag hyper och då vill jag hinna med och göra så mycket som möjligt. Det spelar ingen roll om det är fest, baka något eller om det är träning. Älskar den här känslan iaf för den säger mig att livet är för kort för att man ska slösa bort det. Så jag sitter här vid datan, fötterna är igång, men jag har nackspärr! Det känns lite jobbigt, men jag har bestämt mig för att dra till fryshuset idag ändå! Jag har inte varit där på 371000 dagar - det är inte så att jag håller reda på det - men nä ungefär ett år sen var de när jag senast var där och åkte. Jag är riktigt taggad på att skejta i verten, fast det kommer inte gå så bra... HAHA, nej men kul kommer det att bli!

Nu måste jag städa rummet, duscha och packa ihop grejjorna. Vi hörs ikväll!

Dee Von Jay - Uncomplete

Som sagt, det kommer komma fler låtar från mig och här kommer en till:


Fira min nya blogg tillsammans med mig!:D

Dee Von Jay - Getting Closer

Tjena, en del utav mitt musikintresse är att göra musik, här kommer en utav mina låtar men jag kommer att lägga upp många många fler!
Kommentera gärna!


Ha de bra!

Lördags Låten 1 : Cary Brothers - Ride

Lite halvseg lördag, njut med mig:

Celebration!

Tjena, jag har nu startat en blogg, haha. Om jag ska vara ärlig så vet jag igentligen inte varför jag har börjat med detta men jag blev inspirerad av några utav mina vänner som bloggar, jag vet inte heller varför jag läser deras bloggar men på något sätt känns det kul, plus att det är ett väldigt bra sätt att fördriva tiden på!
Här kommer jag väl att skriva om det mesta som händer under dagarna som går förbi, vet inte om jag kommer skriva varje dag, vet inte om jag kommer orka behålla denna blogg. Skulle va kul om folk började läsa då kanske jag skulle ta detta lite mer seriöst!
haha iaf. jag kan börja med att berätta lite kul om gårdagen!

Som vanligt skyndade man sig till skolan på morgonen för att hinna med att äta frukost i skolan och hinna med första lektionen. Men det blev ingen frukost för min del vilket betyder att jag kom i tid till lektionen!
Jag va inte hungrig, kändes som att den enorma kebabrullen från dagen innan fortfarande satt kvar. Fick den där äckliga "kebabkänslan" i magen som man alltid får efteråt, när man vräker i sig den så känns det helt underbart men efter måltiden kan man inte röra på sig. Precis så kände jag mig igår, 12 timmar efter den där rullen!

Efter första lektionen, dvs historian, var det dags för idrott! B-gruppen, alltså andra halvan av klassen - jag är med i den bl a - skulle få hoppa på  trampet och göra massa grejjor, det var väldigt kul! Både att titta på och hoppa själv. Men mest kul att titta på, eftersom vissa är ganska smidiga, andra inte...
Att volta va nog roligast, och enklast för den delen men sedan kom vår idrottslärare på ideen att man kan lägga en elev på mattan och så ska man volta över den personen. Elin i min klass fick det uppdraget. När jag sprang mot trampetten pirrade det som fan i magen, men det gick bra och ingen blev skadad!

Därefter fick vi äta lunch och sedan gå upp för den där jobbiga trappan ända upp till 500-planet för att ha biologi...
Läraren gick igenom bildspelet väldigt fort så man hann inte anteckna, då satt jag och Markus längst fram i klassrummet
och fotade varje bild med våra mobiler, smart!

Nu återstod det bara en lektion kvar! - matten.
Jag måste säga att jag VA riktigt trött på matten för nån månad sen, men nu har den känslan försvunnit och det ämnet känns kul igen! Förstår inte riktigt hur jag kan tycka att det är kul, vi har stockholms jobbigaste mattelinje och så har vi det 4 gånger i veckan!
Men med hörlurarna i öronen och musiken på går det hyffsat bra och tiden går en aning snabbare då!

Efter skolan fick jag reda på att våra team-tee's va klara från pressen så påvägen hem mötte jag upp en polare som är också med i skate teamet "flowmotion". Han lyssnar nog endast på hip hop så t-shirtarna är RIIIKTIGT fina men lite stora, XXL, haha men dom är riktigt snygga Jeppe! tack för dom!

När jag kom hem kände jag för att jobba lite med musiken så jag tog och mixade några låtar, gick väldigt bra då.
Ibland har jag sånna dagar där allting går dåligt, men ibland kör man bara på och allting blir helt perfekt, så var det igår, förutom kebaben som fortfarande satt kvar i magen då!
Sedan blev det kväll och jag visste igentligen inte vad jag skulle göra, kompis hade fest, men jag orkade inte åka till lidingö så nepp, istället fick jag ett filmklipp av Fille. Då blev riktigt sugen på att skejta, eftersom jag inte hade åkt på en månad. Aja vi drog ner till garaget, och herregud vilken lättnad, det var torrt där! Ok då kör vi, gick väl ganska bra...
Om man jämför med hur det gick förra månaden så gick det väl ganska dåligt, men jag brukar aldrig skejta på vintern, så det som räknas på sommarn som ganska dåligt räknas som ganska bra på vintern.
Nu istället så har jag snowboarden på rummet och tittar ut genom fönstret hela tiden och hoppas på att det ska falla någon snö...

Iaf, jag kan drömma bort mig ganska lätt när jag börjar prata om saker som gör mig glad, det kommer ni säkert att märka, men som sagt, IAF! så blev jag lite svimfärdig av skejten, hade inte ätit ngt ordentligt sen lunchen i skolan så då stack vi till mackedonken och där proppade jag i mig en big mac n company!
Skejtade lite till efteråt, men det går faktiskt inte så bra när man har en kebabrulle och en big mac i magen som magen faktiskt vägrar att smälta!
Då drog vi upp från garaget igen, och gick in på ica istället. Fille köpte 15 päronsplit till sig själv och jag köpte en big pack, två liter glass till mig alltså. Efter det satt vi ute i kylan vid en busshållsplats och vräkte i oss glassen, måste sett skit roligt ut, jag satt där med vantar, halsduk, mössa och ja.. ni fattar! HAHA!

Sedan gick vi skilda vägar och jag åkte hem, lämnade brädan, värmde mig lite, åt lite mer glass sen gav jag mig ut igen och drog in till stan...
Där tar det slut:P

haha, jag orkar inte kolla stavningen så hata inte! haha
hare bra!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0