Flak på flak.

Åkte flak idag, och på flaket fanns det typ 20 flak bärs som skulle hällas ut.

- Jag är trött.

Vi hörs väl i veckan eller så. PUSS

Sommarn är på G.

Trött. Det är allt jag har att säga.

Fick ett samtal, drog till alvik, rörde mig runt i och utanför Bromma för att sedan avsluta hela kvällen borta vid Ängby.
Det blev faktiskt väldigt lyckat även trots att många inte var alls taggad längre när jag, mb, jens och jacke mötte upp lucas och martin och några vid Ängbybadet. När vi kom ner dit fann vi ängbyskolans - eller vad den heter - elever "firandes" på stranden. Fira och fira...Det var liksom några små grupper som var utspridda här och där och allt som hände var att människorna konverserade, inom grupperna!

Kändes riktigt lamt, men jag och lucas kände för att gå en runda och "lära känna" alla medan jenna och resten försökte ta några flaskor och tagga till. - Oskönt att behöva använda sig utav drycker för att bli social sa Lucas, men så är det bara för vissa, men det spelar ingen roll, för det blev en grym kväll!

Hur som helst så blev "kontaktrundan" inte så poppis bland 93:orna, men då gick jag och Lucas vidare till en grupp som vi inte hade besökt ännu. Där träffade vi massa mysiga människor som var mer öppna för främmande än de andra grupperna. Lärde känna några tjejer, Melinda, Anna, Rebecka och Nicole. Jag glömde säkert någon, förlåt för det, men klockan är faktiskt tio i 3 just nu och jag har skolavslutning imorgon!

Efter en hel del småprat drog jag och Lucas bort till det taggande killgänget för att hör vad de är som står på.
De var lite mysigare nu eftersom man fick kontakt med en grupp men det räckte inte, nu skulle vi göra upp en feeet brasa.
Jenna och Juhlin samt jag gick ut i skogen för att plocka allt som var gjort utav trä. Vi skrapade ihop en hel del och när Lucas ramlade i skogen var nog det roligaste jag sett på länge.

Han tog ett stort kliv ner i en grop så han föll frammåt och sen tappa han balansen så han var lutad och sprang frammåt en bra bit. Allt detta hände liksom i buskarna... Såg skitkul ut!

Aja men brasan vart ett rejält misslyckande... eller? Samtidigt som brasan inte ville fatta eld samlades allt fler människor kring den för att hjälpa till med sina upplyftande kommentarer, "brasan suger ju fan bajs".
Men men, vi fick människorna att bli till en stor grupp iaf. Sen började vi prata med brudarna om att bada, jag hade känt på vattnet med handen och tänkte "aldrig i livet".

Men sen lyckades jag att tagga till sjukt mycket. Försökte få med mig Broddan och Jenna som blev smittade av min "tagghet" men de gav upp ändå. Men jag gav mig inte. Av med kläderna och så sprang jag ut i vattnet och slängde mig frammåt. Upp ur vattnet och på med kläderna igen. Fan va skönt det var, det var varmare än jag trodde, men jag sitter här faktiskt och är blöt fortfarande.

Folk började kolla mot vårt håll efter att Lucas försökte skrika och hejja på mig. Så allt fler blev badintresserade.
Broddan som hade lagt badtanken helt åt sidan taggade till slut till och gick in i vattnet med kläderna på. Till knäna nådde vattenytan. Broddan höll på med en skitsnygg tjej så för att va lite lustig drog han i henne och en annan tjej i vattnet. Andra gången han drog i en tjej så fick hon frammåtlut och knuffade i Broddan ner i vattnet helt och hållet.
Killen tog alltså ett dopp med kallingarna, strumporna, chinosen, bältet, (grejjor i fickan), skjortan och jackan på.
Jag tror till och med att han hade väskan på sig. Men tjej flög ju frammåt och doppa sig helt hon med.

Nu var det röjj på G!!

Hela den döda stämningen blev helt plötsligt skit festlig istållet och partyt var igång.

Jag gick iväg och mös resten av kvällen tills Martin sa att vi skulle "tagga hemmåt".
Jag vet inte om tagga var slang för att gå, och gå menade han alltså bokstavligt, för "tunnelbanana" hade slutat att gå och ingen av oss hade pengar till tatataxi...
Så vi fick alltså gå hela vägen därifrån ända fram tills Bromma plan där superman anders kom och hämtade upp oss.
Jag blev sååå glad!!! Mn jag var iförsej rätt torr och taggad på att jogga, men jenna och broddan var ju helt genomvåta.


Riktigt kul kväll och jag vill tacka alla polare och sköna brudar som gjorde denna kväll möjlig, vi ses ni som skulle börja blackan!

Nu ska jag avsluta med ett glas oboy och ett seinfeld avsnitt, imorgon har jag min skolavslutning!!

Ha det fint alla! Puss!!

Dj SzCz för fan!

God morgon!

Gårdagen blev faktiskt rätt lyckad och skön! Började hemma hos Jacke med att kolla på fotboll - lirade poker under halvlek - fortsatte med fotbollen... Det var hur skön stämning som helst hos han så länge vi trodde att Sverige faktiskt hade någon chans att ta igen när Danmark hade gjort mål - när var det 20 minuter efter startén?

Sedan drog vi vidare till donken och kirra glass och en burger, för att dra vidare till Lucas! Vi lyckades åka två stationer för långt med 112:an så vi bestämde oss för att springa tillbaka den kilometern... Vi sprang och följde spåren och det kändes som i den där filmen (jag vet inte vad den heter) men det är ett gäng killar som går längs tågspåret och senare hittar dom ett lik ute i skogen osv... Dom flesta har sett den iaf och vet vad jag pratar om!

Hemma hos Juhlin blev det ännu mera poker, poker om pengar. Det var jävligt chill, bara sitta och lira och snacka skit. Det gillar vi! Men pokern tog sån tid! Att vi till slut efter 3-4 timmar sa att de va oavgjort och att ingen kammar hem cashishen... Fast jag kan säga att när vi slutade spela så hade Martin 80% av markerna! Bra jobbat, och jag måste även säga att han var riktigt bra på det här med pokerface, det var däremot inte Jacke som bluffade hela tiden och gick in med all-in. Nej men kul kväll som avslutades med att vi fick gå från höglandstorget till minneberg = MYS!
Påvägen hem så skulle Jacke och Martin busa för fullt, de försökte bland annat att gunga igång en bil så larmet gick, efter 100000 försök lyckades de dock aldrig!

Jag lovade Lucas att lägga upp min låt(final edit) så fort jag kom hem, men de ändrades till att jag sjönk ner i soffan och kollade på Seinfeld!

Idag ska jag jobba hårt med spanskan! Min presentation ska vara bäst imorgon! Ska duscha "varmdusch" också för av någon anledning är jag väldigt kall just nu:/ Men sedan när de är klárt så ska jag iväg och träffa en söt tjej i stan:)

Mer från mig senare! Här kommer "this is my city" (final edit) vilket betyder att mer än så jobbar jag inte på denna låt!

Boija! upplägget är så här:
 intro - (när hi-haten kommer in så är det refräng) - (ingen hi-hat då är det vers) - refräng - vers - kort litet mellanspel - avsluta med refräng

Enjoy sötisar!:)    ---Dj SzCz - this is my city---


Dj SzCz

Haha jag kunde inte hålla mig ifrån att lägga upp en låt idag. När jag ändå är inne på den här sidan kan jag lika bra posta en låt.
Jag har även bytt artistnamn till Dj SzCz, en polare till mig kom på det och det klingar riktigt najs i örat tycker jag. Tack för det Kousha!

Tänkte även berätta här att mitt problem med många utav mina låtar, är att jag älskar ljudet av ett piano och en fjol till ett hip hop beat, det är så tungt och skönt! Men Sverige gillar ju inte sånt...Haha så jag får göra två projekt parallelt hela tiden;)

Jeppe du får hjälpa mig att fixa loggan också!

Ska även fixa min egna radiostation! Där hip hop spelas på mån-tis-ons-tors och house fre-lör-sön.
Postar mer om det så fort pappa betalat för sateliten!

Så här är det nu också... Att jag söker rappare. En skön kille som är bra på att rappa både på svenska och engelska.
Är de dig jag söker? Ni kan även tipsa mig om någon ni känner eller så...

Iaf här är min senaste låt:




Ber om ursäkt för eventuellt knaster, som sagt, kvallen blir mycket sämre när jag gör låten till en video!

Long time no see säger jag bara.

Tjena!
haha jävlar vad det här känns udda måste jag säga. Jag har ju inte bloggat på ett halvår...
Aja jag har inte så mycket att säga, jag är inte speciellt insatt än så länge,
men om jag uppdaterar här lite kort.

Har skaffat ett par svincleana denon-lurar till mixerbordet (bilder å skit kommer sen).
Har skaffat en svinclean synth till datan med mixer, trumplatta å massa annat.

Har jobbat stenhårt med musiken nu på sistone och jag ska försöka att lägga upp några nya låtar här på bloggen så snart som möjligt. Juste, det blir så tråkigt för när jag håller på med musiken så håller jag på med den i wave-format...
Och det tar sjukt stor plats men ljudet är kristallklart, så sen när jag konverterar till mp3a eller gör en video så blir de tyvärr sämre kvalle:/

Kommer att vara borta hela sommaren, så då blir de paus för musikproducerandet, men jag ska lägga upp 2-4 nya låtar nu i veckan.

Om någon är intresserad av beatet/låten, säg bara till så får du de för en hundring eller två.

Ha det fint!

RSS 2.0