Snart vår

Kärlek förvirrar en riktigt jävla mycket!

men aja, jag har inte bloggat på ett bra tag, glömde typ bort att göra det...

är inte heller så sugen på att göra det nu heller, får se när suget kommer tillbaka...

tills dess, hare bra!



Lykke Li - I'm good, I'm gone <33

Kväll

Kom hem sent från skolan idag - stannade kvar på gymmet med några vänner. Efter mycket hip hop och house musik började jag av någon anledning att lyssna på rock igen. Såg "anberlin" på skärmen och tänkte fan va bra! Lyssnade på dom nästan hela dagen, alltså, dom är RIKTIGT bra - deras musik passar mig...
Som sagt, jag kom hem sent, orkade inte äns tända lampan på rummet så jag bara la mig i sängen med lurarna på.
Scrolla ner till anberlin - retrace och så lyssnade jag på den i en timme, jag lyssnar på den nu fortfarande när jag skriver.
Låg och blundade och vilade medan jag lyssnade på den och de är många tankar som har dykt upp.
Jag tänkte att jag saknar sommarn, men den är påväg, men just nu känns de som ganska långt dit....
Tänkte på att jag saknar sånna där mysiga sommarkväller då man är ute med en tjej sent på natten och bara njuter av varandras närhet. En tjej man verkligen bryr sig mycket om. Saknar sommarn asså...

Tänkte även på det här med att jag ska till Frankrike med några vänner nästa år(2:an) och köra snowboard i alperna.
Då är jag 18 år. Man är gammal. Vad har jag gjort under mina 18 som är riktigt bra, som har någon mening igentligen.
Jag vet jag låter som en 40 årig man med medelålderskris men jag känner faktiskt lite så, men det jag menar är att man slutar vara liten och jag vet inte om jag vill det riktigt. Visst kommer dom kommande åren att vara hur härliga som helst, men ändå, man tappar en del av sig.

Housen... Den döljer saker. Jag blir pepp och glad utav den, men är jag så hela tiden? Just nu känner jag mig ganska sorgsen och jag vet inte riktigt varför men jag tycker att det är bra. Det var länge sedan jag kände så här och jag kan inte riktigt förklara exakt hur jag känner mig. Tänkte på det där... Tänkte att jag kanske känner mig tom? Eller bara överfylld av känslor. Det är en stor skillnad mellan de två alternativen men jag vet faktiskt inte vilket av dom det är, både och?
Kan man känna sig så? Känna sig tom samtidigt som tankar och känslor fyller ut hela ens kropp?
Känner mig ensam tror jag...

Iaf, om jag ändå sitter här och skriver kan jag lika bra skriva lite om vad som hände idag...
På engelskan vikarierade James Murphy för vår vanliga lärare som är sjuk? Jag vet inte så därför skrev jag ett frågetecken i slutet av meningen.
Ryktena om att James är riktigt bra stämde iaf och jag är nu säker på att jag kommer välja "international relations" i 2:an med honom som kursledare.

Vad mer...?

Det va "kyckling korv med ris" till lunch haha.

Juste, vår låt på musiken verkar vara snart klar, det låter grymt i mina öron iaf och det är riktigt skönt när vi jammar,
det roliga med hela vår låt är att vi har ett par takter och ett par ackord som vi håller oss till men jammar runt de liksom, riktigt bra och trummisen är riktigt skön också. Vi är inget band men det börjar kännas lite så och jag är sugen på att starta ett med dom som jag lirar med nu.

Lärde mig även idag att handboll är en väldigt våldsam sport, markus höll i idrottslektionen eftersom på något sätt hade läraren fått för sig att han är bra på handboll:S ;)

Iaf min hjärna är full av plugg, noter, melodier, tjej (er?) och minnen - älskar anberlin!

Hade ingen "sensetive guy moment" med vännerna idag så det är väl bra att det finns en sida där man kan skriva om sin dag?!



vi ses


Piano!

Underbart med piano!
Har gjort ett lite mer ledsamt beat som består föremesta av piano och trumkomp, sedan la jag på vocalsen från shake that å voila!

enjoi!



1 månad

Som rubriken lyder, jag har haft min blogg i en månad nu:D Haha fattar inte att jag har pallat med, men jag har faktiskt ca 15 läsare per dag, de e fan grymt;) hahah kul att ni läser!

hare bra!


Nytt år!

Haha jag sitter här och tänker... Det är fan ett nytt år nu, år 2009. Jag fyller 17 bast snart. Det är heelt sjukt.
Som sagt det är ett nytt år nu och det kommer bli riktigt bra känns det som =) RIIKTIGT BRA!

Iaf, Mr. Curly å jag satt å chillade hela kvällen igår och höll på med en låt... Den är inte klar ännu men jag gillar att få ut smakprover först så att ni kan få smaska lite på låtarna när dom e råa.

Den senaste låten är en riktig sommarlåt tycker jag, det är nog all min musik, för jag gör glada låtar liksom... men iaf, denna är riktigt "sommarisch"
Här kommer den " our session" !!

Love u guys!



Markus - sad piano beat

Why did u do that thing that u did to me,  i did nothing wrong, dont u agree?
I gave u my heart and my soul, I gave u my clothes when u were cold.
Im never gonna take u back, not after that, I gave u my all, u had it for 5 seconds and then it was gone.
I loved u more then u can ever imagine,  but i guess you loved me less then your own fashion,
Im not angry, well maybe a little sad,  but Im just dissapointed u gave up everything we had.
I watched u fall asleep every night, then I watched u open ur beautiful eyes.
But now its all gone, and Im not sad cause I lost u baby, Im just sad cause I picked the wrong girl at first so hate me.
Im just telling the truth and nothing more, Im not u I dont have to tell lies till someones get bored, of hearing more shit, please i cant stand it.

next lines up, yeah bitch this songs tough, you're nothing but a criminal, stole my heart and broke it in half, now all theres left, is just a deep deep hole, and ur nothign more then a deep deep hoe, thats exactly what I think of u now, inviting other men when I still was in the house, oh damn ur just a burned bitch, get the hell out of my crib!

lyssnade på marres låt och tjaa... fick inspiration, fast haha jag rappar ju på bara men vart tar jag skiten ifrån:S

hare bra!




Shyne - When I die

May them angels walk with me till I die, without making any sacrefice, cause u my price, sorry for calling u that, but i just love your look,  love your eyes.
I dont wanna get high on dope, i just wanna get high on love.
Im only guessing, since we're not stressing, that u and I should live our lives,
together without looking back, cause now I have what I always wanted to have.
If u dont believe me I can show you it with a kiss, I am who I am and the kiss is what it is,
Listen to my heart, listen as I talk, its all true - no lies, Big pun is a player - Im not.
I wanna build our future on ground thats steady, please baby tell me when your ready,
U mean so much to me that I'll wait till there aint no angels left by my side,
cause if u answer yes you'll be my prettiest angel till I die,
My whole life will be worth the waiting, hatin, racism, cause I know you can set me free from these materialistic things,
Im gonna give u everything u want, cars, money, finger rings and most off all, my love.
It will never fade away, it will stay with u wherever u go,  for each day i wake up next to u I love u more and more,
I guess Im thankfull for you being there, for healing my heart, for giving me a piece of yours so mine will no longer be apart.

Haha oj, kolla vad jag hade på hjärtat:P Melodin till Shyne - when I die är så jävla skön så jag freestyleade bara lite, lallade lite;)
 
hare bra!

Gott Nytt År:)

Tjena, nu är jag äntligen hemma efter en vild natt.
Jag började "föra", hahaha, hos Johan. Han hade köpt tre pizza kit så vi "bakade" pizzor, sedan njöt vi av middagen. Efter det blev det en omgång poker, har för mig att Markus vann men jag är osäker. Iaf det var verkligen skit kul att vara där och bara ta det lugnt med bla Elin Och "Fia" eftersom det är sällan de kan ta sig från ön;) haha
Iaf, ett impuls beslut i sista minuten gjorde så att jag, marre och Alex tog en taxi från Johan till kråkbärs gränd, vart fan det nu ligger. Iaf Alex pröjsa 210 spänn för taxin och vi blev avsläppta 3 km ifrån platsen där vi skulle festa på. Fattar inte hur chaffisen kunde ta Alex pengar för att liksom inte ha gjort sitt jobb? Jag sa till Alex att han bör ringa dit och skälla ut dom och få sina pengar tillbaka.

Iaf. klockan slår 00.00 och vi springer genom hela jävla hässelby villa stad. Fyfan va mäktigt, men till slut kom vi fram till rätt adress och då var det dags att dra fram skumpan.

Det var en typisk fest med heta tjejer, killar som spelar tuffingar, och sköna människor som festar. Det var ett gäng som bråkade med typ varenda kille på festen och min fråga är, varför är det alltid korta, spinkiga killar som försöker va tuffa".
Det var en retorisk fråga om ni inte fattade det. Iaf som jag sa till killarna då, jag tycker inte om att bråka, om ni tycker om att bråka har ni hittat fel person för det.
Man försöker liksom hålla lugnet medan en kille håller stryptag på en. Men iaf, när dom lämna mig ifred gick dom vidare till nästa, och sen till nästa, osv osv... you get the picture.

Och om någon av dessa killar läser detta så har jag endast detta att säga, och jag menar det verkligen - Ni är jätte jätte tuffa.

Aja skitsamma, killarna lugna ner sig så jag drog för att chilla i soffan. Satte mig bredvid en brunett och hälsade på henne. Då kommer en av killarna fram igen, samma strypgrep på mig. Och man ba, vafan finns det ingen on/off knapp på den här snubben. Men aja, han är kär i sin brud, det är ok, visst liksom. Bjuder på den med. Jag önskar bara att vissa förstog när det är dags att lägga av med charaderna. Aja dom tycker helt enkelt om att bråka, det måste man respektera, men då är en fest fel ställe för det... gå under en bro eller ngt.

Men det coola ner sig och sedan träffade jag en tjej som heter Amanda. Vi fick det mysigt och trevligt ihop i soffan och kvällen var räddad. Det var sjukt mys faktiskt :)

Hahaha och bredvid mej satt Olivia och... Oscar ;P hahah ooOOooO Dom hade det också lite småtrevligt.
Men ja, soffan och Amanda räddade kvällen för då kunde man chilla och bara njuta av nyår...

Det var lite kort om nyår, jag vet och jag orkar inte ta med ALLA detaljer och allting som hände, jag kom ju för fan precis hem nyss, och klockan är just nu kvart över 7 på morgonen. Nu ska jag lyssna på lite musik och sova!

Gott nytt år hörni! ;)

RSS 2.0